IMS Logo
 

Oglasni prostor

Naslovnica Korisne informacije


In Memoriam Servis je interaktivna usluga koja omogućava da na brz i jednostavan način pošaljete obavijest o smrti ili izrazite sućut uz pomoć suvremene tehnologije. Dovoljan Vam je pametan telefon.

Na ovom portalu možete izraziti posljednji pozdrav, poštovanje, zahvalnost i trajno sjećanje na preminule i pronaći sve informacije o sprovodima i posljednjim počivalištima.

Ukoliko su Vam potrebne pogrebne usluge bilo koje vrste, pomoći ćemo Vam da ih na brz i jednostavan način pronađete. Jednostavno kliknite na Pogrebne usluge i potražite željenu uslugu (organizacija pogreba, prijevoz pokojnika, cvijeće, klesari, glazbene usluge, foto i video snimanja, itd.) na priloženom popisu specijaliziranih poduzeća.
U trenucima najveće tuge teško je javiti vijest svima koji bi je trebali znati. In Memoriam Servis omogućava da na brz, jednostavan i doličan način obavijest o smrti pošaljete na željene adrese, koristeći svoj pametni telefon ili računalo putem platformi Viber, WhatsApp, Facebook, SMS uslugom ili e-mailom.

Budući da su smanjeni izravni kontakti među ljudima, u modernom dobu sve više informacija dobivamo i nalazimo digitalnim putem. Na naslovnoj stranici su navedeni svi pogrebi za taj dan, kao i sve aktualne obavijesti o smrti. Ukoliko želite više informacija, kliknite na: osmrtnice, pogrebi, obiteljske obavijesti (sućuti, posljednji pozdravi, sjećanje, ...) ili pogrebne usluge.

Dogodi se da vijest o smrti nama drage osobe doznamo sa zakašnjenjem, godinama i kilometrima udaljeni od posljednjeg počivališta, i želimo uputiti lijepe riječi, upaliti svijeću za spokoj duše u stvarnom ili virtualnom svijetu. Obitelj pokojnika možda neće biti u mogućnosti za posjećivanjem posljednjeg počivališta, ali će otvoriti spomen stranicu (uskoro na web portalu In Memoriam Servis) na kojoj će biti upaljena virtualna svijeća s posvetom poštovatelja kao znak da uspomena i dalje živi.

Pretraživač o preminulima za područje Republike Hrvatske u razdoblju od 2016. godine do danas vrlo je jednostavan. Možete pretraživati po: imenu, prezimenu, datum smrti, županiji, gradu ili ako niste sigurni možete tražiti približni datum smrti (od datuma do datuma).
U najtužnijim trenucima teško je pronaći prave riječi, vrijeme i snagu za razgovorom. In Memoriam Servis omogućuje Vam da na brz i jednostavan način pošaljete obavijest o tužnom događaju osobama čije brojeve imate u imeniku svog pametnog telefona ili adresaru e-maila. Možete koristiti slikovnu ili tekstualnu poruku, preuzeti predloške ili oblikovati vlastite slijedeći detaljne upute koje Vas vode korak po korak.
Tekst postavlja obitelj ili bliske osobe preko pogrebnih poduzeća (ugovorni partneri In Memoriam Servis) s informacijom o terminu i lokaciji sprovoda ili ispraćaja te eventualnim vjerskim obredima. Neke se obitelji odlučuju za pogreb u najužem krugu i tu odluku trebamo poštovati. Sućut i posljednji pozdrav možete i posredstvom naše stranice koristeći predloške ili svoje riječi.
Uz obavijest o smrti koju postavljaju najbliži, putem našeg servisa možete izraziti sućut ožalošćenima, uputiti posljednji pozdrav preminuloj osobi. Pripremili smo nekoliko tekstualnih i vizualnih predložaka, a možete i sami kreirati svojim riječima sućut i posljednji pozdrav.
Izraz Vaše sućuti i posljednjeg pozdrava bit će vidljivi na stranici pokojnika. Slijedite upute.
Lijepa sjećanja koja nas vezuju uz drage ljude i traju u vremenu bit će utjeha ožalošćenima, jasan znak da uspomena i dalje živi. Obljetnice, rođendani, imendani…..., podsjetnik su na drage osobe koje više nisu s nama.

Osobni izraz sjećanja možete postaviti i napisati na našim stranicama koristeći svoje riječi ili izabrati neki od predložaka koje smo Vam pripremili. Vaše sjećanje bit će vidljivo na stranici pokojnika. Slijedite upute.
Usluge: sućuti, posljednjeg pozdrava ili sjećanja možete realizirati isključivo slanjem sms poruke, a iznos usluge bit će naplaćen preko računa Vašeg mobilnog telefona.
PREMIUM PARTNERI