IMS Logo
 

Oglasni prostor

Naslovnica O nama

InMemoriam ServisŠto je InMemoriam Servis?

In Memoriam Servis je interaktivna usluga koja omogućava da na brz i jednostavan način pošaljete obavijest o smrti ili izrazite sućut uz pomoć suvremene tehnologije. Dovoljan Vam je pametan telefon. Usluga je izuzetno jednostavna za korištenje, dostupna, brza i interaktivna.

Na ovom portalu možete izraziti posljednji pozdrav, zahvalnost i trajno sjećanje na preminule i pronaći sve informacije o sprovodima i posljednjim počivalištima.

Usluga za obitelj pokojnika …

… je objava obavijesti o smrti na portalu www.inmemoriam.hr. Uslugu čini i gotov predložak osmrtnice (SMS i E-MAIL) kojim obitelj pokojnika ciljano obavještava rodbinu, prijatelje i poznanike o tužnom događaju. Uslugu objave osmrtnice na portalu i gotovih predložaka osmrtnice naručuje osoba bliska pokojniku isključivo u pogrebnom društvu.

Popis partnerskih pogrebnih poduzeća u kojima možete naručiti InMemorima Servis uslugu pogledajte ovdje.

Pogrebne usluge

Ukoliko su Vam potrebne pogrebne usluge bilo koje vrste, pomoći ćemo Vam da ih na brz i jednostavan način pronađete. Jednostavno kliknite na Pogrebne usluge i potražite željenu uslugu (organizacija pogreba, prijevoz pokojnika, cvijeće, klesari, glazbene usluge, foto i video snimanja, itd.) na priloženom popisu specijaliziranih poduzeća.

Za sva pitanja i informacije stojimo Vam na raspolaganju, te nas slobodno kontaktirajte.

PREMIUM PARTNERI